Makelaar West- Friesland

Makelaar West Friesland

Ben je op zoek naar een huis in de regio West-Friesland en wil je hiervoor de hulp inschakelen van een betrouwbare aankoopmakelaar? Laat je in jouw zoektocht dan bijstaan door Esther van Dijk Makelaardij; een ervaren makelaar met een gedegen kennis van de regionale woningmarkt.

Wie is Esther van Dijk

Mijn naam is Esther van Dijk, ik ben de drijvende kracht achter Esther van Dijk Makelaardij. Ik ben gecertificeerd register-makelaar, register-taxateur, duurzaamheidsadviseur, bouwkundig adviseur en universitair marketeer.

Ik ondersteun je bij de beoordeling van de bouwkundige staat van het huis, ga met je mee naar de bezichtiging en adviseer je op het gebied van (eventueel achterstallig) onderhoud en de energiezuinigheid van de woning. Ook help ik je bij de onderhandeling en het opstellen van de koopakte.

Wil je advies op het gebied van je hypotheek, de bankgarantie en verzekeringen? Dat regel ik ook allemaal voor je. Persoonlijk contact, een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en deskundig advies; enkele speerpunten van Esther van Dijk Makelaardij. Een kleinschalige makelaar, waardoor je altijd verzekerd bent van persoonlijk contact en één aanspreekpunt.

Makelaar West- Friesland

Een huis kopen in West-Friesland? Dit regel ik allemaal voor je!

Wil je een woning kopen in West-Friesland? Dan is het fijn als je een makelaar treft die kennis heeft van de lokale woningmarkt. Als aankoopmakelaar ondersteun ik je bij een groot gedeelte van de werkzaamheden die komen kijken bij de aankoop van een huis en begeleid ik je in het gehele proces.

Het inschakelen van een aankoopmakelaar in West-Friesland heeft als voordeel dat sprake is van veel connecties op de lokale woningmarkt. Je bent dus erg snel op de hoogte van woningen die te koop staan. Ik help je als aankoopmakelaar om jouw woonwensen in kaart te brengen en om geschikte huizen te selecteren.

Ook ga ik met je mee naar de bezichtigingen. Wanneer je jouw droomhuis hebt gevonden dan breng ik een bod voor je uit en zal ik ook de onderhandelingen voeren met de verkopende partij. Het inschakelen van een aankoopmakelaar in West-Friesland levert veel voordelen op.

Niet alleen ben ik een expert in het aankopen van woningen in de regio waar jij graag wilt wonen, ik neem ook nog eens enorm veel werk voor je uit handen. Daarnaast adviseer ik je over de hoogte van het bod dat je uit wilt brengen. Ik ben erg ervaren met onderhandelen, aangezien dit voor mij dagelijkse kost is.

Zie ook: aankoopmakelaar


Direct contact

Je mag mij ook altijd bellen: 0621176109

Verkoopmakelaar in West-Friesland

Ook als je jouw woning in West-Friesland wilt verkopen ben je bij mij op het juiste adres. Ik heb een goede kennis van de woningmarkt in West-Friesland, ik heb veel juridische kennis en ben een expert in onderhandelen. Er komt enorm veel kijken bij de verkoop van een woning.

Als verkoopmakelaar kan ik veel van deze werkzaamheden voor je uit handen nemen. Allereerst adviseer ik je over de verkoopprijs. Voordat ik deze prijs kan bepalen doe ik vooronderzoek. Zo kijk ik naar de huidige staat van de woning, maar ook naar woningen die nog meer te koop staan in West-Friesland. Aan de hand hiervan bepaal ik een geschikte verkoopprijs.

Ook ondersteun ik je in de verkoopstrategie. Ik verzorg een fotoshoot voor professionele foto’s, regel een verkoopbord en raambiljetten en plaats advertenties op verschillende huizensites. Daarnaast plan en begeleid ik de bezichtigingen, onderhandel ik met de kopende partij en stel ik het voorlopige koopcontract op.

Zie ook: verkoopmakelaar

Makelaar West- Friesland

Wat zeggen klanten over Esther van Dijk Makelaardij?

"We zijn ontzettend blij met Esther van Dijk als aankoopmakelaar. Ze werkt met een standaardtarief in plaats van een percentage van de aankoopprijs. Dat vonden wij erg aantrekkelijk.

Ze is persoonlijk én professioneel in haar aanpak. Daarnaast is ze ook goed bereikbaar in de avonduren en in het weekend. Ze weet snel te schakelen en dat komt in deze tijd van een oververhitte woningmarkt goed van pas. Ze heeft ons geadviseerd bij 3 woningen, waarvan nummer 3 het is geworden. Bij het 1e huis viel het ons al op dat ze een eerlijk advies geeft over de vraagprijs en welk bedrag te bieden.

Daarmee had ze al snel ons vertrouwen gewonnen.’ Er komt veel kijken bij de aankoop van een huis. Hoe fijn is het dan als je hierbij de hulp in kunt schakelen van een ervaren makelaar, die bekend is in de gehele regio West-Friesland? Neem daarom vandaag nog contact op met Esther van Dijk Makelaardij."

Actief in Blokker en omstreken

Ik ben actief als makelaar en taxateur actief in heel West-Friesland:

Gerelateerde informatie

Op deze vind je tientallen blogs die je helpen bij het kopen en verkopen van je woning. Heb je deze blogs al gelezen:


Direct contact

Je mag mij ook altijd bellen: 0621176109