Duurzaamheidsadvies woning Hoorn

Welke duurzaamheidsmaatregelen 

kun je het beste nemen?

Esther van Dijk Makelaardij verzorgt 

duurzaamheidsadvies op maat

Loop je tegen vragen aan die gaan over de verduurzaming van je woning? Denk hierbij aan vragen zoals:


  • Wil je graag een huis kopen en direct weten welke duurzaamheidsmaatregelen het meest waarde vermeerderend zijn en meegenomen kunnen worden in jouw hypotheek?
  • Of wil je door de hoge energieprijzen nu toch echt gaan klussen in je bestaande huis? Maar wat moet je dan precies aanpakken? 
  • Wil je weten of je het beste je dak kunt isoleren of je vloer? Of dat je van enkel glas naar dubbel kan of misschien zelfs wel naar HR++? En moet je nu een nieuwe CV ketel of toch een warmtepomp aanschaffen?

Duurzaamheidsadvies

Mijn naam is Esther van Dijk, ik ben de drijvende kracht achter Esther van Dijk Makelaardij.


Ik ben gecertificeerd register-makelaar, register-taxateur, bouwkundig adviseur, duurzaamheidsadviseur en universitair geschoold als marketeer.


In welke fase van je duurzaamheidsoverwegingen je ook zit. Je mag altijd contact met mij opnemen om te sparren.


Ook heb ik netwerk van deskundige bedrijven die deze duurzaamheidsmaatregelen bij je kunnen uitvoeren. Informeer gerust!

Aankoopmakelaar en verkoopmakelaar Hoorn

Taxatie en duurzaamheid

Ik ben actief als erkend taxateur. Ik maak een NWWI-taxatierapport van je woning waarin ik de huidige situatie opneem. We bespreken vervolgens de maatregelen die je kunt nemen om je huis te verduurzamen.


En ook wat je dit aan waarde oplevert voor je woning. Met dit rapport kun je  jouw hypotheek ophogen en oversluiten. Dit kan zelfs betekenen dat je korting krijgt van de geldverstrekker omdat je nu in een betere klasse valt en in aanmerking komt voor duurzaamheidskorting.

Een hoger energielabel

Heb je alle duurzaamheidsmaatregelen doorgevoerd voor je woning of bedrijfspand? Dan is de kers op de taart natuurlijk een beter energielabel. Ook dit regel ik voor je!

Energielabel aanvragen
Huis verkopen omgeving Hoorn

Subsidies & Maatregelen

Woon je in de Gemeente Hoorn dan kan ik je adviseren over de duurzaamheidsleningen of subsidies die aangeboden worden. Verder kan ik je informatie geven met betrekking tot de transitievisie van gemeenten (in welke gemeente je ook woont).


In de praktijk zie ik dat mensen voor maatregelen kiezen die niet altijd handig zijn op een bepaald moment. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor een dure warmtepomp, terwijl de wijk waarin je woont over een paar jaar overgaat op een gezamenlijk stadsverwarmingsnet.

Waarom kies je voor Esther van Dijk?

Verkoopmakelaar Hoorn

Gecertificeerd 

Ik ben gecertificeerd makelaar, taxateur en universitair geschoold als markteer.
Verkoopmakelaar Hoorn (West-Friesland)

Vast aanspreekpunt

Geen wisselende contact met telefonische of assistent-makelaars. Eén aanspreekpunt.
Verkoopmakelaar Hoorn (West-Friesland)

Flexibel contact

Snel en flexibel schakelen in de communicatie, 24/7 bereikbaar via app, mail of telefoon.

Wil je dat ik je help met duurzaamheidsadvies