Makelaar Zwaag, Noord- Holland

Makelaar Zwaag

Woon je in Zwaag en wil je je huis verkopen? Of ben je op zoek naar een nieuw huis in deze regio? Het is dan verstandig om een makelaar in te schakelen die bekend is in Zwaag.

Een huis kopen of verkopen is een grote stap en dit doe je niet iedere dag. Een makelaar is dagelijks bezig met het kopen en verkopen van huizen. Het voordeel hiervan is, is dat emotie en ratio goed gescheiden blijft en dit kan je veel geld besparen.

Direct contact

Je mag mij ook altijd bellen: 0621176109

Esther van Dijk; jouw makelaar in Zwaag

Even voorstellen? Mijn naam is Esther van Dijk, Gecertificeerd Register-Makelaar Register-Taxateur. Als universitair marketeer, bouwkundig adviseur en duurzaamheidsadviseur ben je bij mij altijd verzekerd van het allerbeste resultaat, of je nu jouw huidige woning wilt verkopen of op zoek bent naar een nieuwe woning in Zwaag.

Ik doe het net even anders dan de ‘grote’ namen en dat is dan ook gelijk mijn onderscheidend vermogen en grote kracht. Persoonlijk contact (en altijd één contactpersoon), een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding (ik werk met een vast tarief) en deskundig advies zijn enkelen speerpunten van Esther van Dijk Makelaardij.

Ik ben een ervaren, betrouwbare en flexibele makelaar die ook gewoon in het weekend te bereiken is. Ben je op zoek naar een makelaar in Zwaag? Ik ben zowel aankoop-, en verkoopmakelaar, dus je kunt bij mij terecht voor de aankoop en verkoop van een huis in Zwaag en omgeving.

Makelaar Zwaag

Wat kan ik als makelaar in Zwaag voor jou betekenen?

Als aankoopmakelaar of verkoopmakelaar neem ik alle werkzaamheden voor je uit handen. Het is echter ook mogelijk om een gedeelte van de werkzaamheden aan mij uit te besteden, ik heb hier speciale pakketten voor.

Uit handen geven van bezichtigingen

De meeste huizen zijn niet binnen een dag verkocht. Het is geen pretje om de bezichtigingen als verkoper zelf te moeten doen en de potentiële koper voelt zich over het algemeen erg ongemakkelijk als de eigenaar van het huis dit zelf doet.

Het verzorgen van de bezichtigingen is één van de werkzaamheden die ik als makelaar voor je uit handen neem.

Een ervaren sparringspartner

Het kopen of verkopen van een huis gaat gepaard met veel twijfels. Is de vraagprijs reëel? Is de school voor de kinderen dichtbij genoeg? Is dit het perfecte huis of toch niet?

Een grote beslissing als het verkopen of kopen van een huis roept veel vragen op. Je kunt al deze twijfels aan mij voorleggen, ik zal je vervolgens van advies voorzien. Het helpt je om een weloverwogen beslissing te nemen.

Objectieve adviseur

Als makelaar in Zwaag ken ik de regio, het aanbod en het prijspeil. Je hebt aan mij dus een objectieve adviseur voor vaststellen van de prijs, of het nu gaat om de verkoop van je huidige woning of het kopen van je droomhuis.

Voorselectie aanbod

Als je op zoek bent naar een huis, dan kan dit veel tijd in beslag nemen. Op Funda ziet het huis er misschien netjes en verzorgd uit, maar tijdens de bezichtiging merk je dat het huis aan een drukke weg ligt in een wijk die niet erg veilig aanvoelt. Als je mij inschakelt als makelaar, dan doe ik een voorselectie. Dit scheelt je veel tijd.

Als eerste op de hoogte

Niet alle huizen die te koop zijn staan op internet en het komt ook voor dat huizen die verkocht zijn niet direct van het internet afgehaald worden.

Als makelaar ben ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet ik vaak op voorhand al of er een huis in de verkoop komt. Je bent er dus niet alleen als eerste bij, je loopt ook niet continu achter de feiten aan.

Ervaren onderhandelaar

Het is altijd een gevoelig onderwerp, onderhandelen over de prijs. Een heldere blik, sterke argumenten en een koel hoofd zijn hierbij van groot belang. Ik weet als geen ander hoe ik deze gesprekken moet voeren en neem dit dan ook graag voor mijn rekening.

Makelaar Zwaag, Noord- Holland

Advies over verbouwing

Koop je een huis in Zwaag? Je krijgt bijna altijd te maken met een verbouwing, of deze nu groot of klein is. De kosten hiervan onderschat je snel in je enthousiasme.

Als makelaar kijk ik met je mee en adviseer ik je over de verbouwing en de kosten die hierbij komen kijken. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan na de koop.

Advies over financiering

Heb je advies nodig over de financiering van je huis? Ook hier kan je in adviseren. Denk dan aan de keuze voor een hypotheek of waar je het beste een offerte aan kunt vragen. Ik help je bij het maken van de juiste keuze.

Wat zeggen klanten over Esther van Dijk Makelaardij?

‘Esther van Dijk Makelaardij is echt betrokken bij de verkoop. Haar dienstverlening begint al bij het eerste gesprek en eindigt pas als de woning is opgeleverd. Een uniek document dat je ontvangt na een eerste gesprek waarin ze duidelijk uiteen zet wat je als verkoper kunt verwachten en moet doen.

Dat document laat niets te wensen over, geweldige manier van dienstverlening. Deze persoonlijke manier van samenwerken heeft er zeker aan bijgedragen dat mijn huis snel en vakkundig is verkocht. Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Esther van Dijk Makelaardij.’

Actief in Zwaag en omstreken

Ik ben actief als makelaar en taxateur actief in heel West-Friesland.

Gerelateerde informatie

Op deze vind je tientallen blogs die je helpen bij het kopen en verkopen van je woning. Heb je deze blogs al gelezen:


Direct contact

Je mag mij ook altijd bellen: 0621176109