Makelaar Noord-Holland

Makelaar Noord-Holland

Waarom kiezen voor een makelaar?

Een ervaren makelaar heeft een uitstekende kennis van de huidige woningmarkt in Noord Holland en omstreken en dit is erg belangrijk bij de verkoop (of aankoop) van een huis. Je huis verkopen is een belangrijke beslissing.

Het is dan prettig als een deskundige je van advies voorziet en je begeleidt in het koopproces. Een verkoopmakelaar in Noord Holland neemt een aantal belangrijke zaken voor je uit handen. Hij/ zij stelt de woningwaarde vast en adviseert je over de vraagprijs. Zijn er potentiële kopers voor jouw woning en willen ze jouw huis graag bezichtigen?

Dan verzorgt de makelaar de rondleiding, de onderhandelingen en in veel gevallen stelt de makelaar de koopovereenkomst op. De belangrijkste taak van de makelaar in Noord Holland is het verkopen van jouw woning tegen een zo hoog mogelijke prijs en de meest gunstige voorwaarden.

Zie ook: goede makelaar vinden, waar let je op?

Wie is Esther van Dijk?

Mijn naam is Esther van Dijk. Als Gecertificeerd Register-Makelaar Register-Taxateur, duurzaamheidsadviseur, bouwkundig adviseur en universitair marketeer ben je bij mij altijd verzekerd van het beste resultaat.

Mijn grote kracht is dat ik het net even anders doe dan de ‘grote’ namen. Ik onderscheid me in persoonlijk contact, een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en deskundig advies. Bij een kleinschalig makelaarskantoor als Esther van Dijk Makelaardij ben je altijd verzekerd van een vaste contactpersoon en een flexibele bereikbaarheid (ook in het weekend!)

Zoek je een makelaar in Noord Holland? Ik help je graag, zowel bij de verkoop van je huidige woning als de zoektocht naar een je nieuwe droomhuis. Kies je voor Esther van Dijk Makelaardij, dan kies je voor ontzorging, gemak, betrokkenheid en persoonlijk contact. Je hebt altijd 1 aanspreekpunt en dat ben ik zelf. Ik werk met vaste tarieven (geen courtage) vanuit een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Huis verkopen in Noord Holland

Wil je je huis verkopen in Noord Holland? Hoe fijn is het dan als je hierbij de hulp in kunt schakelen van een ervaren makelaar, die bekend is in de gehele regio Noord Holland en omstreken? Als verkoopmakelaar neem ik alle werkzaamheden voor je uit handen.

Denk dan aan een grondige opname van je woning, een strategisch verkoopplan en het verkoopklaar maken van de woning. Ik zorg ervoor dat er professionele foto’s van je woning gemaakt worden, als ook een virtuele tour, video’s en plattegronden.

Vervolgens bied ik je woning aan via diverse verkoopkanalen, zoals Funda en Social Media. Ik coördineer de rondleidingen en koppel terug over de bezichtigingen. Daarnaast begeleid ik het biedings-, en onderhandelingsproces, stel ik de koopakte op en onderhoud ik contact met de notaris.

Wil je je huis verkopen en ben je op zoek naar een betrouwbare makelaar in Noord Holland? Neem dan contact met mij op.

Zie ook: verkoopmakelaar

Huis kopen in Noord Holland

Ook als je op zoek bent naar een huis in Noord Holland ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ondersteun je bij de beoordeling van de bouwkundige staat van het huis, ga mee naar de bezichtiging en adviseer je op het gebied van (eventueel achterstallig) onderhoud en de energiezuinigheid van de woning.

Ook help ik je bij de onderhandeling en het opstellen van de koopakte. Wil je advies op het gebied van je hypotheek, de bankgarantie en verzekeringen? Dat regel ik ook allemaal voor je. Zoek je een gecertificeerd aankoopmakelaar in Noord Holland? Neem dan contact met mij op.

Zie ook: aankoopmakelaar

Wat klanten zeggen over Esther van Dijk Makelaardij

"Hele fijne makelaar! Esther is betrokken, open en eerlijk. Eerlijkheid en duidelijkheid was voor ons doorslaggevend. Esther is duidelijk en snel in de communicatie. Geeft nuttige tips bij de verkoop van de woning.

Hele fijne makelaar om mee samen te werken. Daarnaast vonden wij het prettig dat er een vast tarief is en dus geen onverwachtse kosten achteraf. Zelf hebben wij ook een bezichtiging van haar bij een woning gehad welke wij als zeer fijn hebben ervaren en daardoor Esther ons huis wilden laten verkopen. Met als resultaat, binnen 5 dagen het koopcontract getekend!"

Actief in Blokker en omstreken

Ik ben actief als makelaar in heel Noord-Holland. Ook schakel je mij in als taxateur:

Gerelateerde informatie

Op deze site vind je tientallen blogs die je helpen bij het kopen en verkopen van je woning. Heb je deze blogs al gelezen:


Direct contact

Je mag mij ook altijd bellen: 0621176109