aankoopmakelaar Hoorn

Een woning kopen in West-Friesland 

(Hoorn en omstreken)

Kies voor Esther van Dijk Makelaardij!

Ben je op zoek naar een woning in West-Friesland die past bij jouw wensen en zoek je een betrouwbare aankoopmakelaar?


Esther van Dijk Makelaardij ondersteunt je als  aankoopmakelaar  bij de bezichtiging, de beoordeling van de bouwkundige staat van de woning, het bestemmingsplan en het (achterstallige) onderhoud, de energiezuinigheid van de woning en alle overige relevante aspecten bij het aankopen van een huis.


Ik regel alles omtrent de onderhandeling en het opstellen van de koopakte. Ook advies aangaande de hypotheek, de bankgarantie en verzekering wordt verzorgd.

Wie is Esther van Dijk

Bij Esther van Dijk makelaardij ben je verzekerd van persoonlijk contact, deskundig advies en een uitstekende prijs/ kwaliteitverhouding.


Ik werk kleinschalig, waardoor je altijd te maken hebt met maar één aanspreekpunt. Hierdoor kunnen we vlot schakelen. Meestal maken ik een Whatsapp groepje aan. Dit werkt makkelijk en snel. Ik ben goed bereikbaar, door de week, 's avonds en in de weekenden. Ik werk met vaste tarieven, met uitstekende prijs/kwaliteitverhouding!


Als Gecertificeerd Register-Makelaar Register-Taxateur, duurzaamheidsadviseur, bouwkundig adviseur en universitair marketeer ben je bij Esther van Dijk Makelaardij altijd verzekerd van het beste resultaat.

Huis verkopen

Huis verkopen omgeving Hoorn

Waarom kies je voor Esther van Dijk Makelaardij?

Verkoopmakelaar Hoorn

Gecertificeerd 

Ik ben gecertificeerd makelaar, taxateur en universitair geschoold als marketeer.
Verkoopmakelaar Hoorn (West-Friesland)

Vast aanspreekpunt

Geen wisselende contact met telefonisten of binnendienst, altijd direct je eigen makelaar.
Verkoopmakelaar Hoorn (West-Friesland)

24/7 bereikbaar

Snel en flexibel schakelen, (bijna) 24/7 bereikbaar via app, mail of telefoon.

Kosten verkoopmakelaar Hoorn

Vast tarief

Ik hanteer een vast tarief. Niet afhankelijk van de aankoopprijs van je nieuwe woning.

Dit zeggen mijn klanten

Esther is een fijn persoon en open persoon wat heel belangrijk is als je je huidige huis wilt verkopen en een nieuw huis kopen.


Esther is professioneel en goed voorbereid waardoor het zeer aangenaam is om met haar samen te werken.


Naast het zakelijke heeft Esther ook humor wat wij alleen maar kunnen waarderen. Esther heeft ons heel goed geholpen en geadviseerd door deze periode en ik zou haar zeker aanraden bij een ander.


Het gaat je goed Esther!
Makelaar Hoorn
Kris Light

We zijn ontzettend blij met Esther van Dijk als aankoopmakelaar. Ze werkt met een standaardtarief ipv een percentage van de aankoopprijs. Dat vonden wij erg aantrekkelijk. Ze is persoonlijk én professioneel in haar aanpak. Daarnaast is ze ook goed bereikbaar in de avonduren en in het weekend. Ze weet snel te schakelen en dat komt in deze tijd van een oververhitte woningmarkt goed van pas.

Ze heeft ons geadviseerd bij 3 woningen,  waarvan nr 3 het is geworden. Bij het 1e huis viel het ons al op dat ze een eerlijk advies geeft over de vraagprijs en welk bedrag te bieden.

Daarmee had ze al snel ons vertrouwen gewonnen.

Makelaar Hoorn
Jasmijn de Jong

Wil je dat ik je help bij 

de aankoop van je woning?