Makelaar Blokker

Makelaar Blokker

Ben je op zoek naar een makelaar in Blokker? Wil je jouw huidige woning verkopen en zoek je hiervoor een verkoopmakelaar? Of ben je op zoek naar jouw droomhuis in Blokker en wil je een aankoopmakelaar in de hand nemen? Dan ben je bij Esther van Dijk Makelaardij aan het juiste adres.

Waarom kies je voor een makelaar in Blokker?

Voor de aankoop of verkoop van een woning is het erg belangrijk dat een makelaar ervaren is en een uitstekende kennis heeft van de huidige woningmarkt. Dus als je een huis zoekt of wilt verkopen in Blokker, dan doe je er verstandig aan een makelaar in te schakelen die bekend is in deze regio.

Het verkopen van je huis is een belangrijke beslissing. Het is fijn als je in dit proces wordt bijgestaan door een deskundige die je begeleidt in het koopproces en je van advies voorziet. Een verkoopmakelaar in Blokker neemt een aantal belangrijke zaken voor je uit handen.

De woningwaarde wordt door de makelaar vastgesteld en je wordt geadviseerd over de vraagprijs. De makelaar plant de bezichtigingen in en verzorgt de rondleiding. De belangrijkste taak van de makelaar in Blokker is het verkopen van jouw woning tegen een zo hoog mogelijke prijs en de meest gunstige voorwaarden.

Zie ook: hoe vind ik een goede makelaar?

Makelaar Blokker

Wie is Esther van Dijk?

Mijn naam is Esther van Dijk. Als Gecertificeerd Register-Makelaar Register-Taxateur, duurzaamheidsadviseur, bouwkundig adviseur en universitair marketeer ben je bij mij altijd verzekerd van het beste resultaat. Mijn grote kracht is dat ik het net even anders doe dan de ‘grote’ namen.

Ik onderscheid me in persoonlijk contact, een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en deskundig advies. Bij een kleinschalig makelaarskantoor als Esther van Dijk Makelaardij ben je altijd verzekerd van een vaste contactpersoon en een flexibele bereikbaarheid (ook in het weekend!) Zoek je een makelaar in Blokker?

Ik help je graag, zowel bij de verkoop van je huidige woning als de zoektocht naar een je nieuwe droomhuis. Kies je voor Esther van Dijk Makelaardij, dan kies je voor ontzorging, gemak, betrokkenheid en persoonlijk contact. Je hebt altijd 1 aanspreekpunt en dat ben ik zelf. Ik werk met vaste tarieven (geen courtage) vanuit een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Direct contact

Je mag mij ook altijd bellen: 0621176109

Huis verkopen in Blokker

Wil je je huis verkopen in Blokker? Het is dan verstandig om de hulp in te schakelen van een makelaar die bekend is in de regio Blokker en omstreken. Esther van Dijk Makelaardij is zo’n makelaar. Als verkoopmakelaar neem ik alle belangrijke werkzaamheden voor je uit handen.

Denk dan aan een grondige opname van je woning, een strategisch verkoopplan en het verkoopklaar maken van de woning. Ik zorg ervoor dat er professionele foto’s van je woning gemaakt worden, als ook een virtuele tour, video’s en plattegronden. Vervolgens bied ik je woning aan via diverse verkoopkanalen, zoals Funda en Social Media.

Ik coördineer de rondleidingen en koppel terug over de bezichtigingen. Daarnaast begeleid ik het biedings-, en onderhandelingsproces, stel ik de koopakte op en onderhoud ik contact met de notaris. Wil je je huis verkopen en ben je op zoek naar een betrouwbare makelaar in Blokker? Neem dan contact met mij op.

Zie ook: verkoopmakelaar

Makelaar Blokker

Huis kopen in Blokker

Ook als je op zoek bent naar een huis in Blokker ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ondersteun je bij de beoordeling van de bouwkundige staat van het huis, ga mee naar de bezichtiging en adviseer je op het gebied van (eventueel achterstallig) onderhoud en de energiezuinigheid van de woning.

Ook help ik je bij de onderhandeling en het opstellen van de koopakte. Wil je advies op het gebied van je hypotheek, de bankgarantie en verzekeringen? Dat regel ik ook allemaal voor je. Zoek je een gecertificeerd aankoopmakelaar in Blokker? Neem dan contact met mij op.

Zie ook: aankoopmakelaar

Wat klanten zeggen over Esther van Dijk Makelaardij

‘Hele fijne makelaar! Esther is betrokken, open en eerlijk. Eerlijkheid en duidelijkheid was voor ons doorslaggevend. Esther is duidelijk en snel in de communicatie. Geeft nuttige tips bij de verkoop van de woning. Hele fijne makelaar om mee samen te werken.

Daarnaast vonden wij het prettig dat er een vast tarief is en dus geen onverwachtse kosten achteraf. Zelf hebben wij ook een bezichtiging van haar bij een woning gehad welke wij als zeer fijn hebben ervaren en daardoor Esther ons huis wilden laten verkopen. Met als resultaat, binnen 5 dagen het koopcontract getekend!’ ‘Na een lange zoektocht met een enthousiaste en energieke inzet van Esther is het ons gelukt ons droomhuis in de buurt van Hoorn te vinden.

Esther is dag- en nacht bereikbaar, behalve tijdens de jaarlijkse kermis in Hoorn ;-). Bovendien heeft ze ons behoed voor een aankoop waar we achteraf spijt van zouden hebben gekregen. Ze denkt en zoekt mee, zelfs vanaf haar vakantieadres. Een meer betrokken makelaar kun je niet hebben.’

Actief in Blokker en omstreken

Ik ben actief als makelaar en taxateur actief in heel West-Friesland:

Gerelateerde informatie

Op deze site vind je tientallen blogs die je helpen bij het kopen en verkopen van je woning. Heb je deze blogs al gelezen:


Direct contact

Je mag mij ook altijd bellen: 0621176109