Taxateur Hoorn

Je woning vlot laten taxeren in West-Friesland 

conform NWWI eisen?

Esther van Dijk Makelaardij is gecertificeerd Register-Taxateur

Taxateur Hoorn

Gecertificeerd Taxateur

Esther van Dijk Makelaardij is gecertificeerd Register-Taxateur
Taxateur Hoorn

Geen spoedtoeslag

Geen spoedtoeslag wanneer je het rapport vlot wilt ontvangen
Taxateur Hoorn

Vlotte oplevering

Je ontvangt het taxatierapport altijd binnen ca. 3 werkdagen.

Voor het aanvragen of het verhogen van een hypotheek en de verbouwing van de woning heb je een taxatierapport nodig dat voldoet aan de wensen van de bank. Dit betekent dat je de woning moet laten taxeren door een erkend taxateur. Ik ben gecertificeerd Register-Taxateur en taxeer altijd volgens de nieuwste eisen van het NWWI, dus 100% acceptatie door je bank.


Wil je in West-Friesland (circa 20 kilometer rond Hoorn) je woning laten taxeren? Ik plan je taxatie altijd snel in en je ontvangt circa 3 werkdagen na opname je rapport. Het rapport voldoet aan de eisen van het NWWI en is geschikt voor aanvraag van de Nationale Hypotheek Garantie.

Wie is Esther van Dijk

Bij Esther van Dijk makelaardij ben je verzekerd van persoonlijk contact, deskundig advies en een uitstekende prijs/ kwaliteitverhouding.


Ik werk kleinschalig, waardoor je altijd te maken hebt met maar één aanspreekpunt. Dat betekent korte lijntjes waardoor we vlot kunnen schakelen. 


Als Gecertificeerd Register-Makelaar, Register-Taxateur, duurzaamheidsadviseur, bouwkundig adviseur en universitair opgeleide marketeer ben je bij mij altijd verzekerd van het beste resultaat. 

Taxateur Hoorn

Dit zeggen mijn klanten

Wat zijn we blij dat we Esther als makelaar hebben uitgekozen! Wat een gedreven, betrokken en enthousiaste (en gezellige!) makelaar! Tijdens het intakegesprek gaf ze aan dat ze mensen ontzorgt, dit doet ze inderdaad dubbel en dwars.
Esther is goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt en maakt handig gebruik van social media. Ze is communicatief sterk en schakelt en handelt snel. We raden iedereen Esther aan als makelaar!
Makelaar Hoorn
Ireen Visser

Wij zijn super tevreden over Esther en haar huizenverkoop skills! We waren heel erg benieuwd hoe het zou gaan en hoeveel kijkers er zouden komen, omdat ons huis echt een huis is waar je op verliefd moet worden. Esther is er open en vol enthousiasme ingegaan en ze heeft elke kijker met veel zorg ontvangen. Binnen 2 maanden is ons huis verkocht aan een stel. Esther is een zeer betrokken, vrolijke en vooral zeer benaderbare makelaar die ik iedereen kan aanraden!

Makelaar Hoorn
Nicolette de la Rambelje

Wil je dat ik jouw woning taxeer?