Taxateur Noord- Holland

Ben je op zoek naar een taxateur in Noord Holland? Wil je in West-Friesland (circa 20 kilometer rond Hoorn) je woning laten taxeren? Ik plan je taxatie altijd snel in en je ontvangt circa 3 werkdagen na opname je rapport. Het rapport voldoet aan de eisen van het NWWI en is geschikt voor aanvraag van de Nationale Hypotheek Garantie.

Als je een woning gaat kopen, heb je voor het aanvragen van de hypotheek een taxatierapport nodig voor de bank. Ook als je je huidige woning wilt verbouwen en voor deze verbouwing de hypotheek wilt verhogen, heb je een taxatierapport nodig, dat voldoet aan alle eisen die door de bank gesteld worden. Tevens als je wilt scheiden en je de waarde nodig hebt voor de verdeling ervan tussen beide partijen.

Ik ben gecertificeerd Register-Taxateur volgens de meest recente eisen van het NRVT en kan dit snel en voordelig voor je regelen.


Tarief taxatie

Het tarief voor een dergelijk rapport, volgens de nieuwste richtlijnen van het NWWI per 1 april 2018 bedraagt vanaf 500,- euro all-in voor een courante woning in omgeving Hoorn, Zwaag en Blokker.

Dus inclusief BTW, inclusief NWWI bijdrage, en alle kadasterkosten.

Bovendien reken ik GEEN spoedtoeslag, want je hebt altijd binnen circa 3 werkdagen na datum van de woningopname het rapport in huis!

Voor appartementen, VVE, verbouwingen, bijzondere objecten, grote objecten met een niet courante NEN2580 meting geldt een toeslag en wordt het tarief vanaf 550,- of 600,-.

Tevens voer ik speciale taxaties uit voor marktwaarde in verhuurde staat, o.a. voor Woonfonds, ABN AMRO. Deze taxaties kosten meer tijd qua opname en uitwerking, en geldverstrekkers stellen speciale eisen aan de rapporten. Het tarief hiervoor bedraagt 750,- euro.

Taxatie aanvragen

Je mag mij ook altijd bellen: 0621176109

Actief in West-Friesland en omstreken

Ik ben actief als makelaar en taxateur actief in heel West-Friesland:

Gerelateerde informatie

Op deze site vind je tientallen blogs die je helpen bij het kopen en verkopen van je woning. Heb je deze blogs al gelezen:


Direct contact

Je mag mij ook altijd bellen: 0621176109